Foglalás

____________

Apartmanjaink alapvetően minimum 2 éjszakás időszakra foglalhatóak, amit vendégeink bankkártyával, banki átutalással, valamint OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával, valamint ajándékutalvány felhasználásával fizethetnek.

A foglaláskor fizetendő előleg a foglalási díj 50%-a. Amennyiben az érkezés a foglalás időpontjától számított 15 napon túli, úgy a foglalási díj fennmaradó 50%-át az érkezés előtti 15. napig szükséges megfizetni egy általunk küldött fizetési link segítségével bankkártyával vagy SZÉP kártyával, illetve banki átutalással, valamint ajándékutalvány felhasználásával.

2021. szeptember 1-jével hatályba lépett egy kormányrendelet, amely a szálláshely-szolgáltatókat arra kötelezi, hogy érkezéskor a vendég személyi azonosításra alkalmas fényképes okmányán lévő adatokat okmányolvasó segítségével rögzítse. Kérjük, hogy utazás előtt ellenőrizzék okmányaik érvényességét, illetve ne felejtsék otthon irataikat. A személyes adatok kötelező rögzítéséről szóló részletes tájékoztató ITT olvasható.

Mind a 4 apartman együttes lefoglalása, illetve egy apartman 4 éjszakát elérő foglalása esetén kérje egyedi ajánlatunkat a foglalas@szarvashegy.hu e-mail címen.
Amennyiben 5 vagy több éjszakát tölt el nálunk, 1 éjszakát ajándékba adunk!
(A kedvezmény az adott foglalás legalacsonyabb árú éjszakájára vonatkozik)

Kapcsolat

Elérhetőségeink

2000 Szentendre, Borsika utca 10206 hrsz.

+36 20 614 11 22

Térkép

Megközelíthetőség

Előfordul, hogy a GPS rossz irányba visz, ezért készítettünk egy térképet, amely segítségével még könnyebben megtalálnak minket.

Térkép >>

MKB, OTP és K&H SZÉP kártya elfogadóhely

© 2022 Szarvashegy Apartman Kft. Minden jog fenntartva.

Adatvédelem

Szálláshely Általános Szerződési Feltételei

MKB, OTP és K&H SZÉP kártya elfogadóhely

Adatvédelem

Szálláshely Általános Szerződési Feltételei

© 2022 Szarvashegy Apartman Kft. Minden jog fenntartva.