Foglalás

____________

2021. szeptember 1-jével hatályba lépett egy kormányrendelet, amely a szálláshely-szolgáltatókat arra kötelezi, hogy érkezéskor a vendég személyi azonosításra alkalmas fényképes okmányán lévő adatokat okmányolvasó segítségével rögzítse. Kérjük, hogy utazás előtt ellenőrizzék okmányaik érvényességét, illetve ne felejtsék otthon irataikat. A személyes adatok kötelező rögzítéséről szóló részletes tájékoztató ITT olvasható.

Amennyiben a koronavírus járványhoz kapcsolódó esetleges jövőbeni szigorító intézkedések következtében jogszabályi korlátozás lehetetleníti el az Ön számára a szálláshely igénybevételét, úgy foglalásának későbbi időpontra való módosítását vagy akár a teljes megfizetett foglalási díj visszatérítését is kérheti.

Apartmanjaink minimum 2 éjszakás időszakra foglalhatóak, amit vendégeink bankkártyával, banki átutalással, valamint OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával fizethetnek.

Mind a 4 apartman együttes lefoglalása, illetve egy apartman 4 napot meghaladó foglalása esetén kérje egyedi ajánlatunkat a foglalas@szarvashegy.hu e-mail címen.

Tájékoztatás COVID-19 miatti intézkedésekről

  •  Az apartmanokban minden vendég távozása után fertőtlenítőszeres felülettisztítást hajtunk végre, emellett minden konyhai eszközt fertőtlenítőszerrel tisztítunk meg.
  • Apartmanjainkat lehetőség szerint úgy osztjuk be, hogy új vendég érkezése előtt legalább 24 óra elteljen.
  • A mosogatószert fertőtlenítő hatásúra cseréltük minden apartmanunkban, valamint fertőtlenítő szappant helyeztünk ki.
  • A jakuzzik esetében klóros fertőtlenítő szert alkalmazunk a víz kezelésére.
  • A recepción mindenki számára elérhető kézfertőtlenítő állomást helyeztünk ki.

Kapcsolat

Elérhetőségeink

2000 Szentendre, Borsika utca 10206 hrsz.

+36 20 614 11 22

Térkép

Megközelíthetőség

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Borsika utca tereprendezése még nem fejeződött be. Amennyiben alacsony felfüggesztésű autóval érkeznek, javasoljuk, hogy a Kaptató utcán, közterületen parkoljanak le, onnan már csak mindössze 80-100 méter hosszú földút vezet fel az apartmanokig. Ebben az esetben előzetes kérésre Önöket és csomagjaikat saját terepjárónkkal visszük fel a szálláshelyre.

Előfordul, hogy a GPS rossz irányba visz, ezért készítettünk egy térképet, amely segítségével még könnyebben megtalálnak minket.

Térkép >>

MKB, OTP és K&H SZÉP kártya elfogadóhely

© 2022 Szarvashegy Apartman Kft. Minden jog fenntartva.

Adatvédelem

Szálláshely Általános Szerződési Feltételei

MKB, OTP és K&H SZÉP kártya elfogadóhely

Adatvédelem

Szálláshely Általános Szerződési Feltételei

© 2022 Szarvashegy Apartman Kft. Minden jog fenntartva.